Hemsida till företag

Hemsida till företag

Är ert företag trötta på att gå miste om kunder bara för att ni inte har en professionell hemsida?

Behöver ert företag ett ställe dit ni kan vägleda era kunder för information? I dessa tider är det ett måste att synas på nätet. Nätet dyker upp överallt. Varje hem och kontor har minst en dator och mobiltelefonerna anpassas mer för internet. Tveka inte stärk er position på webben redan idag genom att utnyttja vårt paket för hemsida till företag.

Låt oss hjälpa er att kostnadsfritt ta fram en design enligt era önskemål. När ni sedan är nöjda så hjälper vi er med att få hemsidan publicerad och ni får den utbildning ni behöver för att redigera innehållet. Målet för oss är att ni ska bli nöjda. Därför det är viktigt för oss att ni tycker om designen innan vi går vidare och publicerar er hemsida. Efter samtal med er så tar vi fram en webbdesign specialanpassad efter er profil och era behov. Skulle ni vilja ändra designen totalt efter första förslaget så gör vi det max en gång inom vårt erbjudande. Allt för att kunna leverera 100% nöjd-kund-garanti.

Palette

Professionell hemsida till företag

GRUNDPAKET:
Ja Exklusiv Webbdesign
Ja Obegränsat med undersidor
Ja Kontaktformulär
Ja Sökmotoroptimerad
Ja Uppdateringsverktyg (CMS)
Ja Utbildning i att redigera innehållet
Ja E-post (namn @ domän)
Ja Webbhotell

TILLVAL:
Ja Google Analytics
Ja Mobilanpassad design
Ja Sociala medier
Ja Sökmotoroptimering
Ja Blogg
Ja Specialbygda moduler enligt offert

Erbjudande

Grundpaket (hemsidan) om 5499 kr + 104 kr/månaden (webbhotellet). Det går att delbetala hemsidan. Då binder ni upp er i ett år att betala 459 kr i månaden för hemsidan samt 104 kr i månaden för webbhotellet. Därefter 104 kr/månaden.
Har ni redan ett webbhotell så går det givetvis bra. Allt special anpassas för er. För hemsida med tillval kontakta oss för en offert.

AVANCERATPAKET:
För lite mer avancerad hemsida så hör av er till oss för en offert.